Πειραιάς +302104102004     |     peiraias@dermafresh.gr
Νέα Σμύρνη +302109322011    |     +306981628200    |     info@dermafresh.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εξατομικευμένες θεραπείες για κάθε ανάγκη σας

 Δημήτριος Καραφουλίδης MD,Msc

Ειδικός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

 

Ο Δρ Δημήτριος Καραφουλίδης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου στη Δερματολογική Κλινική του ΠΑ.Γ.Ν.Η. (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, Κρήτη).

Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στα Βλαστοκύτταρα και την Αναγεννητική Ιατρική (Stem Cells and Regenerative Medicine) στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα ξεκινούσε τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση πάνω στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου της  Κύπρου).

Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα ιατρικά Σεμινάρια και Συνέδρια, καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο φάσμα ιατρικών θεμάτων και ειδικοτήτων, επιθυμώντας να διατηρείται ενημερωμένος για ο,τι συμβαίνει στον χώρο του κλάδου του καθώς και της ιατρικής γενικότερα.

Διατελεί μέλος μεγάλων ιατρικών εταιρειών, όπως:

  • Hellenic Society of Dermatology and Venereology
  • Hellenic Dermato-Venereological Review
  • Hellenic Derma – Surgery Society
  • Hellenic Melanoma Society
  • European Academy of Dermatology and Venereology

Δημήτριος Καραφουλίδης MD,MSc

Ειδικός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Δρ Δημήτριος Καραφουλίδης έχει εργαστεί σε μεγάλα δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ανά την Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και ως Επιστημονικός Συνεργάτης πάνω στην Κοσμητική Ιατρική σε μεγάλα, γνωστά και έγκριτα Ιατρικά Κέντρα των Αθηνών.

Παρακολουθεί στενά, ενημερώνεται και εξασκείται σε οτιδήποτε νέο και καινοτόμο παρουσιάζεται στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής και της Δερματολογίας, ειδικότερα στους τομείς της Παιδοδερματολογίας και των Αφροδίσιων Νοσημάτων.

Απώτερος σκοπός του Δρ Δημητρίου Καραφουλίδη, των συνεργατών του και της κλινικής DERMAFRESH – όσον αφορά την Κοσμητική Ιατρική – είναι το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και η πλήρης ικανοποίηση των ασθενών που επιθυμούν ανανέωση, λάμψη, ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση, περιποίηση και βελτίωση… αναγέννηση!