Πειραιάς +302104102004     |     peiraias@dermafresh.gr
Νέα Σμύρνη +302109322011    |     +306981628200    |     info@dermafresh.gr

Ελένη Στεφανούρη

Ελένη Στεφανούρη MSc

 

Η Ελένη Στεφανούρη αποφοίτησε από το ΙΕΚ «Ιπποκράτειος», αποκτώντας τον τίτλο «Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής». Στη συνέχεια, απέκτησε εξειδίκευση σε θέματα Διοίκησης και Management, λαμβάνοντας πιστοποιητικό εξειδίκευσης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε θέματα «Business Administration». Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Επίσης, είναι απόφοιτος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό με κατεύθυνση Ιστορία – Αρχαιολογία – Τεχνη του Ανοιχτού πανεπιστημίου Κύπρου.

Παράλληλα με τις σπουδές της έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με την κοσμητική ιατρική και τη χρήση ιατρικών laser ( όπως Pico, Alexandrite, Pulse dye, Q-switch, N-d yag, fractional, Co2, Ktp) έχοντας ως στόχο της τη διαρκή εξειδίκευση και ενημέρωση επάνω σε θέματα της σύγχρονης αισθητικής και κοσμητικής ιατρικής. Παράλληλα

Έχει εργαστεί ως αισθητικός σε μεγάλα, γνωστά και έγκριτα κέντρα αισθητικής και διαιτολογίας, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο της
κοσμητικής ιατρικής, πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση μεγάλων και αξιόπιστων ιατρείων του κλάδου.

Όραμά της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την ικανοποίηση των αναγκών όλων όσων επιθυμούν τη βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης και την ενίσχυση της ψυχικής τους ισορροπίας.

Ελένη Στεφανούρη MSc